Woningen

Wat is nu mooier dan een voorbeeld van de woningen ook daadwerkelijk te kunnen zien?

De vormgeving en het materiaalgebruik van de woningen is gebaseerd op de bestaande woningen aan de Lammerenburgweg. De nieuw te bouwen woningen hebben een eigen ‘twist’, ze zijn net weer meer van deze tijd.
Er zijn talloze variaties mogelijk om de woningen vorm te geven. Geen twee woningen zullen er gelijk zijn, zo creëert u dus echt uw eigen woning.

We hebben als voorbeeld 2 woningen (Type A / Type B) uitgewerkt, zo kunt u zich een voorstelling maken van de ruime afmetingen van de woning en welke prijs daarbij hoort.

Er is echter een grote diversiteit aan mogelijkheden, u maakt immers uw eigen woning.

Hoe pakken we dat aan?

Het concept

Stap 1

Samen met u zullen we uw wensen op papier zetten, we maken een grove schets van uw woning en deze ‘vertalen’ naar een indicatieve prijs. Op deze manier krijgt u snel inzicht of de woning die u wenst, ook financieel haalbaar is. Om dit te kunnen doen brengen we uw woonwensen in beeld: Wilt u een ruime woonkamer of wat compacter en juist een ruime woonkeuken? Hoeveel slaapkamers wilt u? Hoeveel badkamers of wilt u kantoor aan huis? Alles is mogelijk.

Stap 2

Als uw woning u past, dan zal de schets worden uitgewerkt tot een tekening. Met deze tekening kan de aannemer de berekeningen maken van de kosten. Ook worden de berekeningen gemaakt voor de energie-eisen, lichtinval en een eerste constructieve uitwerking. Aan deze werkzaamheden zijn kosten verbonden. De hoogte van deze kosten zijn afhankelijk van de grote en complexiteit van de woning, maar zullen ongeveer € 3.500,- bedragen. De helft van deze kosten brengen wij bij u in rekening, de andere helft zit in de bouwsom meegerekend. Indien we gaan bouwen dan zal het bij u in rekening gebrachte deel in mindering worden gebracht op de bouwsom. Als het niet komt tot een uiteindelijke opdracht dan zal het laatste deel separaat worden gefactureerd.

Stap 3

De woning is klaar voor vergunningsaanvraag. Deze aanvraag verzorgen wij voor u. Om de koop definitief te maken wordt met u een koopovereenkomst gesloten voor het gronddeel en een aannemingsovereenkomst opgesteld voor het bouwdeel. Zodra deze getekend zijn zal de notaris contact met u opnemen om deze overeenkomsten te laten ‘passeren’: U bent dan officieel eigenaar van uw kavel.

Stap 4

Zodra de grond in uw eigendom is, zal de aannemer starten met de voorbereidingen van de bouw. U wordt dan uitgenodigd om de start van de bouw van uw woning te vieren. Tijdens dit hele traject krijgt u begeleiding om de aankoop en bouw zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met uw wensen en onze expertise maken we uw droomhuis. Er is een uitgebreide Technische Omschrijving beschikbaar, zodat u weet wat u krijgt. Uiteraard kunt u uw woning geheel aan uw wensen en afwerkingsniveau aanpassen.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en dan gaan we samen uw woning maken!