DEEL DIT BERICHT
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Overeenkomst getekend tussen Gemeente Vlissingen en de Zeeuwse Vastgoed Ontwikkeling B.V.

Vlissingen – Op 12 juli hebben Yoeri Kambier van de Zeeuwse Vastgoed Ontwikkeling BV en burgemeester Bas van den Tillaar van de gemeente Vlissingen de overeenkomst ondertekend voor de verkoop van de grond aan de Lammerenburgweg.

Door een prima samenwerking is er weer een prachtig project bij in Vlissingen!

De grondverkoop heeft betrekking op een perceel gelegen aan de Lammerenburgweg aan de rand van Vlissingen, tegenover Der Boede. Er zijn maximaal 8 vrijstaande woningen voorzien. De woningen komen in het verlengde van de bestaande woningen met een soortgelijke vormgeving, maar wel weer net van deze tijd. Ze zijn geheel zelf vorm te geven en in te delen naar eigen wens, op een prachtige locatie en uiteraard zeer energiezuinig. Standaard zijn de woningen voorzien van een eigen grond-warmtepomp en PV-cellen voor verwarming en koeling.

De Zeeuwse Vastgoed Ontwikkeling BV is momenteel druk bezig om de website klaar te maken en de verkoop verder voor te bereiden. Vanaf eind juli gaan de woningen in de verkoop. De prijzen starten vanaf € 539.000,- voor een vrijstaand huis op een kavel van zo’n 650 m2 en met een eigen toegangsbrug!

Foto: Scherp! Fotografie